Deling af My Kaspersky-brugeroplysninger via et link

Hvis du har købt et abonnement til flere enheder til Kaspersky-appen, kan du generere et personligt link til at installere Kaspersky-appen på din computer eller andre enheder. Dine nye kontodata automatisk blive overført til den nye enhed.

Listen af tilgængelige platforme og enhedstyper afhænger af dit abonnement. For at se de platforme og enhedstyper, der er tilgængelige for dig, skal du gå til sektionen Downloads på My Kasperskys websted.

Sådan installerer du Kaspersky-appen på den anden enhed:

1. I den Profil sektion af Kaspersky-appen, tryk på Beskytte.

Linket oprettes af My Kaspersky-tjenester og inkluderer vigtige parametre for din godkendelse. Send ikke dit personlige link til andre, da dette kan medføre, at data lækkes.

2. På den skærm, der vises, skal du trykke på Send link.

Et systemvindue med et link, der deler mulighederne vises.

3. Åbn linket på den enhed, hvor du vil installere Kaspersky-appen.

Nu kan du downloade appen, og derefter vil du automatisk blive logget på din My Kaspersky-konto.